Håkon Torgersen er en bassist, gitarist, låtskriver, vokalist og musikkprodusent fra Tengs i Egersund. Han er kjent fra originalbesetningen i det ikoniske rockebandet Jokke & Valentinerne, hvor han spilte på de tre første albumene.

Stian Kristiansen er i dag kjent som filmregissør. Han har også en fortid fra Rogaland Barneteater, hvor han var med i musikalske stykker.

Annerut Joner har vært aktiv som skuespiller ved Rogaland Teater, hvor hun blant annet var med i musikalske stykker.

Elisabeth Sandvig var sanger og skuespiller ved Rogaland Barneteater. Hun hadde en delt hovedrolle ved en stor oppsetting av musikalen «Annie» i 1982.

Filmfotograf John Christian Rosenlund startet som skuespiller og sanger i Rogaland Barneteater.

Lise Gjessen var skuespiller og sanger i Rogaland Barneteater. Hun spilte delt hovedrolle i en stor oppsetting av musikalen "Annie" i 1982.

Tore Christiansen er konsernsjef for SFF as og i hugga støttespiller for Stavanger Oilers. Før dette, var han skuespiller og sanger innen Rogaland Barneteater.

Jill-Tonje Holter fra Stavanger er i dag maskør/parykkmaker, men begynte som skuespiller og sanger i Rogaland Barneteater.

Bente Harestad Haukaas er en skuespiller, tekstforfatter og sanger fra Randaberg

Dag Jostein Sandvik var en skuespiller og tryllekunstner fra Oslo, som vokste opp i Stavanger. Han var med i noen musikaler

Sverre Hauge Salthe var en skuespiller og sanger fra Stavanger.

Johan Helgø var en musiker, sanger og skuespiller fra Stavanger

Toggle menu