Richard Stange var kjent som en allsidig haugesunder. Blant annet var han kjent som en dyktig amatørskuespiller, oppleser og sanger.

Ingarth Folgerø var en idrettsmann, revykunstner og sanger fra Haugesund.

Jonny & Jonas var en stavangersk hyllest til Blues Brothers.

Før advokatkarrieren til haugesunderen Bjørn Ole Vikse tok for mye tid, var han aktiv innen visesang og teater.

Trygve Tvedt Wee var en pedagog fra Haugesund. På 60-tallet hadde han en karriere som barneunderholder og visesanger.

Humphrey Holst Roness (HHR) var en høyt skattet skribent i Haugesunds Avis. Han var full av harmoni, som gjerne kunne bli spredt gjennom sang og musikk.

Norsk –amerikanske Stan Edward Boreson var kronet som "The King of Scandinavian Humor", med trekkspill og sang. Han hadde aner fra Stavanger, og laget sanger om byen.

Noel Darleen Neill var en skuespiller som ble mye brukt innen Superman-universet, blant annet den første som spilte Lois Lane . I tillegg var hun sanger og musiker. Noel var stolt av sine norske røtter, som kom fra Strand.

Som forfatter/poet i Oslo kom Eivind Hauge ikke ut med mye, men navnet ble synonymt med kvalitet. I hjembyen Haugesund var han kjent som “Long Fellow”, en treffsikker tekstforfatter, satiriker, skuespiller og sanger.

Den kjente , kjære Stavangerskribenten og lokalhistorikeren Gottfred Borghammer skrev flere sangtekster.

Fritz Wold var kjent som den musikalske velferdsoffiseren på Sola.

Ketil Egge var en skuespiller, tekstforfatter, komponist, musiker, dramaturg og teatersjef fra Oslo, bosatt i Stavanger fra 1976 frem til sin død.

Toggle menu