Barnestjernene som endte opp som Rogalands beste popband midtveis på 1960-tallet. Bandet spilte inn den første singelplata i stereo i Norge, "Madman/Out Of My Mind", utgitt i 1966. Bandet opplevde alt - unntatt det kommersielle gjennombruddet på nasjonalt plan. Bandet ble etablert på slutten av 1950-tallet/1959 og holdt det gående til 1972/73. Tore Haugland var kapellmester, gitarist og komponist gjennom hele bandets historie.

Patina er musikalsk haugesundsduo.

Siri Eriksen er en bassist og vokalist fra Stavanger. Hun er kjent fra Bronco Busters, The Rebelettes og The Launderettes.

Berdines Bjørnevaags Orkester fra Stavanger byr på en unik musikalsk opplevelse med originale tekster på norsk.

Kulturjournalist Haakon Larsen var en aktiv bidragsyter innen Haugesunds punk og new wave miljø på 80-tallet, både som skribent, fotograf og musiker. Kjent som en eksepsjonelt god låtskriver, er Larsen sett på som drivkraft i Im Nebel og The Colors Turned Red.

John Sigfred Stokke : artist som har spilt gitar, bass og keyboard og vært vokalist i flere lokale band på Haugalandet.

79 var et pop-rockband fra Strand.

Midtskille Willie var et pop-rockband fra Strand kommune.

Bok var et deLillos inspirert band fra Strand kommune.

Black Toasts var et pop/rockgruppe fra Strand kommune.

Aurora Marielle Isabelle Eidem er en sanger og musikalartist fra Jørpeland.

Landeplagen «Kom hjem,Bertine» er en sang av stavangergruppen Løgnaslaget som havnet på Norsktoppen på 80-tallet.Dette er en parodi på «country & western» -sjangeren, og tar for seg et usunt ekteskap.

Toggle menu