Per Egil Hovland er en organist, pianist, oboist, blokkfløytespiller, dirigent og komponist fra Fredrikstad. Han var svært aktiv Rogaland fra 70 tallet til 90-tallet.

Frode Engelsvoll er en musikalartist fra Nærbø.

Njål Leinan Clemetsen er en musiker og lyd/mediakunstener fra Haugesund.

Julie Kristine Woie er en musiker, komponist, skuespiller og sanger fra Stavanger.

Tormod Liseth er en musiker og komponist fra Tjelta, med trommer som hovedinstrument. Som produsent driver han,Stifter Studios i Oslo.

Jan Lindvik er en trekkspiller fra Stavanger som har vært medlem av flere danseorkestre.

Harry Hagland var en allsidig musiker, komponist, tekstforfatter og arrangør fra Haugesund, med mesteparten av sitt virke i Stavanger. Han lagde blant annet sanger og melodier for Magnus Samueslen.

Etter Milena Dratová og ektemannen Frantisek Veselka ankom Stavanger som politiske flyktninger fra Tsjekkia i 1969, gjorde de en gedigen innsatts for musikklivet i byen.

František Veselka er en tsjekkisk fiolinist og musikkpedagog. Han og kona Milena kom til Stavanger som politiske flyktninger i 1969.

Tor Gilje var en tenorsanger fra Stavanger, kjent for sin lyse og blide stemme.

Hilda Waldeland var en tysk-norsk svensk pianist, med aner fra Rogaland. Hun vant seg et navn både i Norge og Sverige for sin utmerkede tolkning særlig av romantisk musikk av blant andre Edvard Grieg, Johannes Brahms, Robert Schumann og Frédéric Chopin, i tillegg til Ludvig van Beethoven og Johann Sebastian Bach.

Anders Bjørnson Homme fra Stavanger/Marnardal ble kjent som Sørlandets trekkspillkonge, men også beskrevet som Stavangermusiker. Han var bosatt og aktiv i fødebyen i en periode på 30-tallet.

Toggle menu