Gudrun Nesheim Folgerø var Haugesunds musikktante.

Politiker Thor Arne Domert fra Oslo ble husket som musikalsk fargeklatt i Stavanger.

Randi Koch er en tidligere skuespiller og psykiatrisk sykepleier fra Stavanger. I barndommen fremførte hun selvskrevne dikt, akkompagnert til sitt eget pianospill.

Magnar «Maggaen» Fyllingen har lang fartstid som vokalist og musiker i Stavangerområdet. Han sang i både Bernad Jenkins og Nurk Twins.

Sekretær Jacob Blixhavn fra Haugesund var en musikkinteressert mann.

I 2013 opptrådte den tyske pianisten/sangeren Stefan Aaron på Preikestolen som en del av sitt “Orange Piano” prosjekt. I anledning dette lagde han “The Stavanger song”.

Maren Sophie Sømme (født Berner) fra Stavanger elsket musikk både som karrierevei og i privatlivet.

Jazzmusiker Jostein Hetland har betydd mye for musikklivet i hjembyen Stavanger. Har også vært musikalsk aktiv i Tyskland, og på Sørlandet hvor han nå bor.

Fritz Wold var kjent som den musikalske velferdsoffiseren på Sola.

Ketil Egge var en skuespiller, tekstforfatter, komponist, musiker, dramaturg og teatersjef fra Oslo, bosatt i Stavanger fra 1976 frem til sin død.

Kay Lande var en norsk-amerikansk sanger, låtskriver, musikkpedagog og tv personlighet med sterk tilknytning til Karmøy. Hun var blant annet opptatt av å bevise at The Statue of Liberty inneholdt kobber fra gruvene på Visnes.

Inge Godal var en jazzpianist fra Paradis i Stavanger, som gjorde karriere i USA. Han opptrådte under artistnavnet Eric Lawrence .

Toggle menu