Stavangerbasert jazzzgruppe.

Aurora Marielle Isabelle Eidem er en sanger og musikalartist fra Jørpeland.

Soulkick var et band som startet opp 1989 i Haugesund.

Marita Stølsmark er en sanger og låtskriver bosatt i Stavanger.

I de fleste sammenhenger omtalt som Odd og Hans, tvillingene Abrahamsen eller Odd og Hans. Det er to ekte Siddiser, født 26/!-49 på Klinikken i Stavanger og døpt i Domkirken. Det meste de har gjort på den musikalske arena har de gjort sammen som "Tvillingene Odd og Hans Abrahamsen" eller i grupper, storband, kor, etc., og ikke i minst i gruppen "The Abraham Singers"!

Artister, musikere og sangere med tilknytning til Rogaland.

Flere kjente artister har enten aner fra eller er født, eller har bodd noen år i Rogaland.

Kvinters var er en underholdningsgruppe som spilte ved Gunnar Eides revy «Smil over byen» i Stavanger.

Hans Abrahamsen fra Stavanger gjorde en stor innsats for musikkmiljøet i hjemtraktene og i Larvik. Han var med i flere orkestre og hadde suksess med familiegruppen The Abraham Singers.

Podcasten "Syngedama?", ledet av artisten Hege Bjerk fra Bryne,tar for seg underholdende og lærerike samtaler om hvordan det er å jobbe som sanger. Mange artistene som blir intervjuet er lokale til Rogaland.

Ava Everland , Kjerst Krogedal Høie, har lang fartstid og variert bakgrunn som vokalist. Sandnesjenta har en allsidig stemme som kler ulike stilarter som pop, gospel, jazz, folk og soul.

"DET ANNET KJØNN - KOLLEKTIV" er et stavangerbasert musiker- og komponist-kollektiv som jobber for å løfte frem kvinnelige utøvere og komponister.

Bjørn Haukland er en trompetist fra Sandnes, kjent fra Rogalands jazzmiljø.

Toggle menu