Opprinnelig kalt Stavangervisen fra 1911, er det usikkert når denne revysangen egentlig ble skrevet

Bok var et deLillos inspirert band fra Strand kommune.

Kåre Osmundsen ble spådd en lysende fremtid som revysanger i Stavanger på 40-tallet.

Landeplagen «Kom hjem,Bertine» er en sang av stavangergruppen Løgnaslaget som havnet på Norsktoppen på 80-tallet.Dette er en parodi på «country & western» -sjangeren, og tar for seg et usunt ekteskap.

"Eg ska Leva Te eg dør " av stavangergruppen Løgnaslaget ble fremført i en festlig revystil, men inneholdt en trist og tabulagt tema.

Kjell Dorado var en musikalsk kabaret med utspring fra Rogaland Teater. Den besto av tekster fra flere rogalendinger og litt fra Jan Eggum. Det var en hyllest til alle ensomme cowboys.

Lasse Egelandsdal Sælevik fra Ålgård,. bedre kjent som "Lasse2", lager humor-videoer på TikTok og er nå en av Norges mest virale og populære på Plattformen Sangen hans, "HAWAII" , fikk stor suksess på Spotify i 2023.

Jostein Hustveit ble kjent som «alles trommeslager» på Haugalandet.

Arvid Brugman er en sanger, låtskriver og musiker fra Haugesund. Sangene hans har ofte en humoristisk vri.

Arne Magnus Espeland var en lærer og forfatter fra Vanse, som hadde et langt virke i Stavanger. Som programsekretær i NRK Rogaland, skrev han flere barnesanger.

Arne Knutsen fra Oslo kom til Rogaland Teater som danser han var 25 år. Etter å ha blitt engasjert i Stavanger, ble han også skuespiller og sanger.

Tonje Gilje fra Sandnes er programleder i NRKs "FlippKlipp". Gjennom programmet har hun vært med på flere sanger.

Toggle menu