Leif Garrett (Leif Per Nervik) er en amerikansk skuespiller. Han satset også på en popkarriere, som et storøyd og blondhåret tenåringsikon. Etter et turbulent liv, er han fortsatt aktiv innen begge felt. Garrett har norske aner, blant annet fra Egersund og Bjerkreim.

Tollak Ollestad er en amerikansk musiker, sanger og låtskriver med aner fra Egersund, som er basert i Nederland.Han har spilt munnspill og keyboard for en rekke kjente artister. Ollestad er godt kjent for sitt munnspill-bidrag på åpningsporet til tv-serien Northern Exposure.

Paal Herman Ims er en skuespiller og sanger fra Kverneland.

Malene Hovland Wadel er en skuespiller fra Ålgård, som har spilt i flere musikaler.

Gene Nelson (født Leander Eugene Berg) var en atletisk danser, skuespiller, sanger og filmregissør fra USA. Han hadde norske røtter fra oldeforeldrene som kom fra Sand i Suldal.

Den amerikanske skuespilleren Riley Keough er beslektet både til Elvis Presley og Egersund. Ikke veldig aktiv innen musikk selv, tar Riley i bruk sangstemmen i Amazon Prime-serien «Daisy Jones and the six».

Harry Hagland var en allsidig musiker, komponist, tekstforfatter og arrangør fra Haugesund, med mesteparten av sitt virke i Stavanger. Han lagde blant annet sanger og melodier for Magnus Samueslen.

Christina Bergli besitter en av Rogalands beste stemmer.

Casper Bjelland Hatlestad er en gitarist fra Sola kommune, som har spilt i lokale og internasjonale band. Han representerte Tsjekkia under Eurovision Song Contest 2022 med bandet DOMI.

Geir Ullenes er en saksofonist fra Stavanger som har spilt med flere lokale, nasjonale og internasjonale artister.

Trygve Tvedt Wee var en pedagog fra Haugesund. På 60-tallet hadde han en karriere som barneunderholder og visesanger.

Jazzmusiker Jostein Hetland har betydd mye for musikklivet i hjembyen Stavanger. Har også vært musikalsk aktiv i Tyskland, og på Sørlandet hvor han nå bor.

Toggle menu