Versjoner lar deg spore forskjeller mellom flere utgaver av ditt innhold og lar deg gå tilbake til eldre utgaver.

Arne Haugen trio

Arne Haugen trio

Arne Haugen Orkester, (senere Trio) ble stiftet januar/februar 2014, av Arne Haugen(trommer), Anders Lunde(bass), Roald Holmstrøm (gitar,vokal) og Jone Haakonseth (gitar,vokal). De spiller Blues/rock/funk med sjel.

Bakgrunnen for dette var felles kjærlighet til bluesmusikken, og et sterkt ønske om å utøve musikken live, for et publikum. Et møte ble avtalt mellom de fire, og det ble iverksatt ukentlige øvinger...noe vi fortsatt ivaretar, uavhengig av spillejobber.

 Ingen av de fire var for så vidt noen uskrevne blad, hva gjaldt å spille i bluesband. Med god bakgrunn i forskjellige andre musikkgrener, som et ekstra + i regnskapet, var det duket for et nytt musikalsk eventyr på Haugalandet. Etter iherdig øving og innsats ble det høsten 2014 bestemt at Arne Haugen Orkester var et faktum. Nå skulle det øves med fokus på fremtidige spillejobber. Nå ble det slik at Roald måtte trekke seg ut sommer 2015, og bandet valgte da å fortsette som trio, men med mulighet for evt. å ta med seg gjesteartister

Det ble etablert en Facebookside i bandets navn, denne fikk raskt 500 følger, i dag er det over 1200 følgere...og det er sluppet noen øvings opptak til våre følgere, med meget god respons. Dette gav helt klart mersmak, og det jobbes nå aktivt med de spillejobber for bandet. 

Arne Haugen Trio spiller blues med sjel, soul og god del funk, de har glimt i øyet og smilet på lur, og målsettingen er å få go-foten til å gynge, og damene til å sprette rundt på dansegulvet i pur ekstase. 

Video: 
Kilder: 
Arne Haugen trio
Etablert/født: 
2014
Aktive fra/til: 
2014
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 30.06.2017 - 15:37
Oppdatert dato: 12.07.2017 - 18:46
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu