Primærfaner

Versjoner lar deg spore forskjeller mellom flere utgaver av ditt innhold og lar deg gå tilbake til eldre utgaver.

Hakj

En duo bestående av Anders Hana og Kjetil Møster.

Med Anders og Kjetils  elektroakustiske samkvem mellom sine gitarer og saxofoner, resulterte unnfangelsen garantert i spontanaborterte lydmonstre du aldri ville tro to slike svigermorstekkere kunne få til. De  spilte mye sammen i noen perioder, i trio med Raymond Strid, i kvartett med Paal Nilssen-Love og Ingebrigt Håker Flaten, og  fast i Ultralyd med Kjetil Brandsdal og Morten J. Olsen.

Anders Hana-gitar,trommer, vokal (Noxagt/Ultralyd/MoHa!) burde nå være ett kjent navn for de fleste. Med bakgrunn fra rock har han sammen med gitaren sin sneket seg inn gjennom bakdøren og feedbacket seg inn i alle fri-jazz hjertene der ute. Solo balanserer Hana mellom de skjøre detaljene til enorme lydvegger. Rocken er den nye fri-jazzen og støyen er den nye punken, eller hvordan det nå enn var.

Kjetil Møster-saxofoner, klarinett, synth, perkusjon.Ble kåret til  ³International Jazz Talent of the Year², og s har ellers vært involvert i The Core, Zanussi Five, Trinity, MZN3, King Midas, Datarock og var med i både Chick Corea og Pat Metheny-prosjektene til Trondheim Jazzorkester.
N-Collective

Hakj
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 08.12.2014 - 21:49
Oppdatert dato: 08.12.2014 - 21:49
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu