Versjoner lar deg spore forskjeller mellom flere utgaver av ditt innhold og lar deg gå tilbake til eldre utgaver.

And The Earth Shall Bear Again

Eksperimentelt prosjekt basert i Bergen og Liverpool. Duoen består av Bjørn Ognøy(gitarer og elektronikk) og Viktor Nordberg(slagverk og perkusjon).

Gjennom lange improvisasjoner skapes et lydbilde som domineres av svevende lydtepper, lekne trommer og baritonegitar.

Elementer av bl.a jazz, metall, postrock, ambient, plingplong og faenskap blir kastet i heksegryta under deres ritualer, og resultatet er like spennende hver gang.

Bjørn Ognøy har base i Bergen, og er mest kjent som gitarist, låtskriver og grunnlegger av metalbandet Solstorm, som gav ut sin debutplate i mai 2011 på Duplicate Records. Med sin fanatiske interesse for effektpedaler og loopere, får han det til å høres ut som om det står 10 gitarister på scenen, og ikke bare én.

Viktor Nordberg holder til i Liverpool, hvor han studere trommer ved The Liverpool Institute For Performing Art(LIPA). Nordberg har lang erfaring bak trommesettet, og har iløpet av årene spilt alt fra dødsmetall til jazz, via storband og poprock. Nordberg var også medlem av Ugle, som ble startet under hans år på Trøndertun Folkehøgskole. Bandet gav ut en EP våren 2011, og turnerte store deler av Norge.

Relatert: Yuma SunSolstorm,Mirror of Madness,Nami,Trambient Vignose,Ognoy

Video: 
And The Earth Shall Bear Again
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 20.05.2014 - 13:15
Oppdatert dato: 14.09.2015 - 05:55
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu