Primærfaner

Zorkin

Zorkin

Den elektroniske pop-duoen Zorkin består av vokalist Linda Lazer og musiker/produsent Kristoffer Grude.

De to startet sitt samarbeid i 2007, da de først og fremst eksperimenterte med den elektroniske sjangeren. Samarbeidet tok slutt etter et år, før de i 2013 bestemte seg for å starte opp igjen.

Med hjelp fra Bricklaying Productions var de endelig klare for å gi ut sin første EP ‘Hypothermia’ den 27.april 2014. Nedtellingen til utgivelsen startet med å gi ut tittelsporet ’Hypothermia’ på Urørt og Soundcloud den 11.april det året. EP ‘en viser god variasjon i den elektroniske sjangeren ved å ta inspirasjon fra blant annet Justice og Daft Punk. Den lett gjenkjennelige stemmen til Linda Lazer flyter godt inn i det elektroniske landskapet som er bygd opp av blant annet gitar-looper og 80-talls inspirerte synther.

Kristoffer Grude fikk med seg Frida L. Gloppen fra Bricklaying Productions til låtskrivingen og låtene tar for seg alt fra mer alvorlige temaer til dagligdagse utfordringer. ’Hypothermia’ kan by på alt fra up-tempo låter som beveger seg i landskapet mellom elektronika og pop, til låter med mektige synther og vocoder-basert vokal.

SoundCloud: 

zorkin

Kilder: 
Zorkin
Etablert/født: 
2007
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 14.03.2016 - 22:16
Oppdatert dato: 14.03.2016 - 22:16
Sist endret av: Joar Kvanvik

Sjanger

Toggle menu