Voice of joy

Gruppen ble samlet av Petter Losnegård etter en kor-festival på Karmøy i 1995.

Voice of Joy er et gospelkor med unge sangere fra Haugesund og området rundt. Sangerne har ulik bakgrunn og erfaring men en felles lidenskap i gospelsangen. Budskapet står sentralt for Voice of Joy og er grunnleggende for det koret foretar seg.

VoJ ble startet i 1995 som et resultat av Karmøy Gospelfestival. Festivalen er en mønstring av unge korsangere som hvert år samles på Karmøy. Petter Losnegård startet Voice of Joy som et prosjektkor som øvde noen få ganger i året den første tiden. Dette har nå utviklet seg til et kor med ukentlig øving, ca. 40 – 50 opptredener hvert år, tre plateinnspillinger og turneer både innenlands og i utlandet.

De siste årene har Voice of Joy turnert årlig i USA med deltakelse på Music & Worship Conference i Christ Church, Nashville, som en sentral del av programmet. I tillegg til dette har koret hatt konserter over hele Norge og i England og Irland.
Voice of Joy har produsert 3 CD innspillinger i 2003, 2005 og 2007. Den siste er en live innspilling gjort i Brentwood Baptist Chruch i Nashville og produsert av den kjente amerikanske produsenten David Hamilton. Innspillingen er gjort med amerikanske musikere og har bla.a. Patrick Henderson og Kirk Whalum (sax) med som gjester.

Gruppen er i stadig utvikling og får nye utfordringer og spennende oppdrag. 

Spotify: 
Video: 
Kilder: 
Voice of joy
Etablert/født: 
1995
Beliggenhet: 
Forfatter: 
musikkbibliotek

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 09.04.2013 - 15:00
Oppdatert dato: 07.10.2017 - 13:12
Sist endret av: JoarKvanvik
Diskografi: 

Voice Of Joy

Changed

2005

Voice Of Joy

Voice Of Joy

[200-?]
Toggle menu