Primærfaner

Trond Helge Bårdsen/Baardsen

Baardsen. Foto tilhører Trond Helge Bårdsen.

Oslobaserte Trond Helge Bårdsen fra Stavanger har en lang og variert karriere som musiker (pianist, gitarist og vokalist). i forskjellige prosjekter. Han albumdebuterte som soloartist i 2007.

"BAARDSEN er artistprosjektet til Stavangerfødte Trond Helge Bårdsen, som de siste 20 årene har vært en del av Oslo sitt yrende musikkliv både som artist og musiker i diverse musikalske prosjekter. 

21. September 2018 slapp artisten sitt andre norskspråklige album "Sopp under fasaden", oppfølgeren til "Skygger fra ei aen tid" (2015)

Det nyeste albumet mottok støtte både fra tekstforfatterfondet arbeidsstipend fra Tono i forbindelse med komponeringen og høstet bl.a en femmer i Stavanger Aftenblad. Musikken til Baardsen er preget av personlige tekster i et slags viseformat, men som regel med rockens estetikk sterkt til stede både i sjel og fremføring. Musikken fremføres da også "live" i to formater - enten nakent med piano og gitar som akkompagnement til Baardsen´s vokal - eller akkompagnert av et dyktig band, bestående av musikere fra Oslo´s musikkmiljø, med Baardsen i front enten på piano, gitar, men med vokalen i sentrum.

Se også: Kongurei, Hybelkaninene, Tusenfryd Trubadurduo, Daisy,Watershed, Tumbleweed, Superpappa

Spotify: 
Video: 
Trond Helge Bårdsen/Baardsen
Etablert/født: 
1975
Aktive fra/til: 
2003
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 06.03.2015 - 14:04
Oppdatert dato: 05.12.2018 - 10:38
Sist endret av: JoarKvanvik
Diskografi: 

Nesheim, Kine

Talentlokalen 2003

2003
Toggle menu