Tor Ivar Braut (Ivipivi)

Tor Ivar Braut aka Ivipivi foto hentet fra artistens Facebook

Ivipivi, også kjent som Tor Ivar Braut, kan regnes som en av de mest kjente og erfarne trubadurer på Nord-Jæren, og har i en årrekke opptrådt i Stavanger, Sandnes, Bryne og omegn.

(Info i hovedsak hentet fra artistens Facebookside)

 Ivipivis interesse for musikk startet på denne tiden, gjerne rundt bålet i speideren på 70- og 80-tallet, og da selvsagt med Bob Dylans "Knocking on Heavens Door" inkludert.

Senere ble det Landsleir for speideren i 1985, på Notodden, hvor en ung Ivipivi hadde hovedansvar for leirbål arrangement sammen med selveste Bjørn Eidsvåg.

Tor Ivar   tidlige band-prosjekter med kompiser, som for eksempel The Ears, “Ivis Rølpeband” sammen med Ove - Morten “Mobby” Grødeland, kjent fra band som Ingenting, Filthy Force, Was Arnold Retarded ,The Bookhouse Boys sammen med blant andre  Tom Mølstre og Jens Budsberg.  Senere spilte han i Stavangerbandet Well Fed Behinds sammen med blant annet Siggi Loftsson

Mange kjenner Braut kanskje best fra Sandnes (senere Bryne)-duoen Tommy & Tigeren sammen med Budsberg, som holdt flere konserter på Stutteriet. De har laget flere lokale hiter som cupfinalesangen "Bryne så e laget" i 2001 ,låten "Massey Ferguson" som på kort tid ble en slager i Time og Hå kommune, "Sand mydlå tedene" for Rogaland Bygdeungdomslag og deres Norges-treff.

Tor Ivar Braut har lagt flere lokale eventer som Beat for Beat show med Hans Morten HansenMartinique i Stavanger, han har opptrådt på Hemsedal kickoff for Bryne Fotballklubb sammen med Terje Sporsheim, arrangert barneshow på Jærnåttå, deltatt på ulike arrangementer i Kongeparken eller Westernbyen på Ålgård pluss mye mer.

 Som trubadur har Ivipivi spilt sammen med lokale artister som Goggen og Siggi.Han har en egen allsidig evne til å engasjere og aktivisere publikum, voksne, ungdom og barn. Spesielle musikkønsker er intet problem.Med smittende godt humør serverer Ivipivi fra rock og pop til sjømannsviser og barnelåter.

Kilder: 
Tor Ivar Braut (Ivipivi)
Beliggenhet: 
Forfatter: 
JoarKvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 04.10.2021 - 11:43
Oppdatert dato: 26.09.2023 - 16:49
Sist endret av: JoarKvanvik
Toggle menu