Tommy Lindman

Tommy Lindman er en singer / songwriter fra Haugesund.

Tommy Lindmans interesse for musikk begynte tidlig, og  han startet opp med å spille kornett i et brass band. I tenårene ble Tommy medlem av coverbandet Conquest, som fremførte alt fra sanger av The Beatles til Supertramp.  Et  annet bandmedlemmene der var Svein Olav Herstad  som  i dag en av de beste pianistene i den norske jazz-scenen.Senere gikk han videre til  å delta i et band som het Tropical News med Vamp -vokalist Vidar Johnsen.

Han  er en god gammel traver innen det lokale musikkmiljøet og har spilt og reist land , strand, bakker og berg rund omkring i årtier.Det å opptre  med mange forskjellige band, har velsignet ham med massiv erfaring glede, moro og innsikt i musikkbransjen i Norge.Som regel har han dog bakket andre artister og band fra det lokale miljøet som bassists ,på kor og diverse. Noen av bandene som Tommy har vært medlem i er Tbones ,The Topangas , Renn Loren and the Tiki Town Castaways bare for å nevne noen. 

Siden ungdommen har han vært en «skap-låtskriver» og skrevet sine egne sanger men låtene ble bare arkivert og plassert i en gammel kommode. Den siste tiden har han etter en eureka opplevelse funnet ut at han skulle samle og tørke støv av dette låtmateriale for å bli publisert for det offentlige ,da stående på egne ben som frontfigur som vokalist og det hele.

Musikken har han arrangert, spilt og produsert selv ved god hjelp fra sin sønn Jone Lindman(Tom Pilgrim,Ritornare,Factor 17). For å publisere starten på denne karrieren har han dannet sitt eget plateselskap Acitares.

SoundCloud: 

pull-me-to-shore

Spotify: 
WiMP: 
Video: 
Tommy Lindman
Etablert/født: 
1969
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 19.06.2014 - 20:05
Oppdatert dato: 26.06.2014 - 19:57
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu