Three Star Hotel

Three Star Hotel var et rockeband med elementer fra punk, emo og screamo!

I 993 fikk naboene Thomas og Robert sine første gitarer,som førte til jammig på gutterommene. 

Duoen lærte fort og tiden var kommet for å få inn en trommeslager. Med nok en nabogutt, Jarle, be trioen fullført.De begynte å covre sanger fra band som Nirvana, Green Day, Guns`N`Roses og Metallica.

Mange år senere, etter a alle hadde spilt i flere band,samlet de seg igjen. Denne gangen med et mål om å bli musikere, for å dele lidenskapen og kjærligheten deres til musikk.

I 2003 Three Star Hotel opprettet med en rekke ideer og energi som ble satt til livet! Veldig snart begynte de  å holde konserter i lokalområdet. De fikk suveren respons og bandet har spilte på  mange festivaler over hele den sørlige delen av Norge.

Sommeren 2006 mistet bandet deres trommis og venn, Jarle, men han ble erstattet av Arne fra Farewell Stories. Samtidig fikk de  en andre gitarist, Mickey! Og dette gjorde bandet enda sammenbundet, bedre, mer komplett og høylydt!

Bandet ga ut to innspillinger. Den første  var en EP som inkluderte ni spor og en promovideo. Den ble spilt inn i desember 2004, og kom bare i 300 eksemplarer. I april 2006 startet bandet på sin første fullengder. 

Three Star Hotel var:
Thomas Nilsen - Vokal  & Gitar
Rob Petersen - Bass & Vokal
Arne Egge - Trommer
Michele Svren - Gitar & Vokal

Spotify: 
Video: 
Three Star Hotel
Etablert/født: 
2003
Aktive fra/til: 
2003 til 2008
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 07.02.2015 - 11:28
Oppdatert dato: 07.02.2015 - 11:30
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu