The Postmensen

Tre svette, klamme, trøtte postbud fra Stavanger. Har du ikke lukta dem , har du sikkert sett dem, der de sliter seg fram med veska full av ekle bankbrev, tvilsomme filmer og nytt fra Ikea.

 Vi snakker selvfølgelig om THE POSTMENSEN, pop-gruppa som tidligere var kjent  under navnet "A7" og "Kos Med Misnøye" Men disse forstadiene var nærmest for  PMS (pre-menstruelt syndrom) å regne. Det skal man ikke ta lett på. Men det er først når selve mensen tar til at det blir blodig for alvor, også kallt blodig alvor. Dette vil guttene markere, og derfor navneskiftet. (PMS er for pyser!)Naturligvis drømmer de om å skrive låter for Robbie Williams. (Robbie; look this way!)De vet at de er gode nok, men det er ikke lett å trenge igjennom i dette informasjonssamfunnet.

Sangene deres handler om hvordan det er å jobbe i posten, hvor leie de er, og hvor ufattelig slitne gjengen blir etter lange dager med postveska over skuldra. Bandet har ikke ork til å øve engang. De detter ned i stolene og spiller og spiller. Det rare er at resultatet blir ufattelig bra. 

 

 

 

.

Kilder: 
The Postmensen
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 23.05.2014 - 20:20
Oppdatert dato: 23.05.2014 - 20:21
Sist endret av: Joar Kvanvik

Sjanger

Toggle menu