Primærfaner

Terraplane

Terraplane

Terraplane spiller elektrisk blues influert av artister som T-Bone Walker, Freddie King, T-Birds m.fl og er drevet fram av gitar og munnspill.

Her blir den gamle spillestilen holdt i hevd av den fantastiske Roald M Holmstrøm på gitar mens Arnt Ove Kvernenes ikke er bundet av tradisjoner og tilfører et moderne uttrykk med sin måte å traktere munnspillet. På tangenter har Trond Valle funnet seg godt til rette på pianokrakken og spiller så det ryker. Kompet er bunnsolid og består av Vidar Støyva som behersker denne stilen bedre enn de fleste og Geir Jørgensen som har lang erfaring med storband har stålkontroll på bassen.

Roald ,Geir og Arnt Ove tar seg også av vokalen etter beste evne. Musikerne har lang fartstid og har vært med i band som MASH, Hard Luck , Robert Taylor band, Haugaland storband, Deitra Farr , Bjellands Ugras m.fl så det skal ikke stå på rutinen når Terraplane besøker dere.

Haugesunds Avis skriver:
" Humørspredere som holdt stemningen oppe mens vokalist Arnt Ove Kvernenes i Terraplane (snedig navn; oppkalt etter både Haugesund kommune fra 2007 og Robert Johnson-melodien «Terra-plane Blues» fra 1936) fyrer opp rundt det godt samspilte bandet."
"Bluesdisiplene Terraplane koblet på strømmen til klasseavslutning for denne gang. "

Kilder: 
Terraplane
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 20.04.2017 - 15:31
Oppdatert dato: 20.04.2017 - 15:31
Sist endret av: Joar Kvanvik

Sjanger

Toggle menu