Synth å le

Bent Stølås og Kurt M.Johansen

Underholdningsgruppe fra Karmøy. De er kjent for å skape forrykende show med en kombinasjon mellom artige kostymer og glimt i øyet. Selv den tregeste av de trege drar på dansefoten når disse spiller

Gruppen ble startet opp av Kurt M Johansen og Bent Stølås i 1986.Jostein Hveding.  ble en del av gruppen fra 1995 Han døde i 2015.. Ting begynte i det små, med  opptredener på arrangementer og bryllup. De var uvitende om  revy og showsuksessene som lå i vente.

De sprudlende og musikalske humorister / entertainere / komikere hadde forlystet det norske folk i mange år.  Kurt står for de fleste utrolige imiteringene av landskjente politikere,  humorister og andre som liker å stikke nesen frem.  Bent står som oftest for sangparodiene.  Likheten både visuelt og stemmemessig  har han fått stor oppmerksomhet som moromann.

Med lattershow, underholdning og musikk. Sketsjer, parodier, stand up og revyinnslag,lover gruppa mye lått og løye. De serverer alt fra lolipop,evergreens,country, rock , pop, reggae til gammaldans og mye mer.

Til lands og til vanns. På humorfestivaler eller om bord i cruisebåter, på oljeplattformer i Nordsjøen eller på hoteller og restauranter, på messer og dager eller lukkede events for næringslivet. Med egne show / revy -oppsetninger eller sammen med artister som Sally Nilsson, Kristian Valen, Jon Skolmen, Gunnar Andersen, Mia Gundersen, Steinar Lyse og mange andre.  

 

 Se også: 3 Busserulls

 

Synth å le
Etablert/født: 
1986
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 01.02.2015 - 06:23
Oppdatert dato: 03.05.2021 - 07:24
Sist endret av: Joar Kvanvik
Diskografi: 

Synth å le

Stor å gla'

1995?

Synth å le

Dé é synth å le

1991
Toggle menu