SWMM (Sometimes We Make Music)

SWMM

Symfonisk folk metal fra Stavanger og Porsgrunn.

SWMM ble startet i Stavanger april/mai  2013. Etter de skilte veier med sitt tidligere band Vinter,  bestemmte Ivar T. Oftedal  (også tidligere gitarist i  Crystasis) og  Danny V. Johannessen (også tidligere  vokalist i Skyggegjemsel) seg for at de ikke var ferdige med å lage musikk.Etter mye tenking over den viktige avgjørelsen om bandnavn, fant de ut at de ikke ville ha et som var typisk for en heavy metal gruppe.De bestemte seg til slutt for noe enkelt: Duoen lagde musikk,hovedsaklig metal. Men det varierte fra  folk til death metal, og alt mulig imellom. Svaret var klart, noen ganger lagde de musikk. Dermed var Sometimes We Make Music født. 

Etter at navnet var i boks, ble neste steg å få materielle ut. Ergo begynnte de å arbeide på  EP-en "Forgotten Tales". Etter to månder med inspilling og miksing , der de gjorde alt selv, ble den utgitt 13. juni til mange gode kritikker. 

Ikke lenge etter EP-utgivelsen, kom de i kontakt med en fantastisk trommeslager ved navn Terje Martinussen,som på den tiden var medlem av bandet Prophetic. Dermed ble SWMM en trio.

Debutalbumet skulle komme i løpet av 2014.I april  dette året ble Soheil Mostafavi bandets bassist.  Senere ble det kunngjort at de skulle skifte navn til Ravensthrone, og albumet ble forskjøvet  til 2015. Men etter en kort stund skiftet de tilbake til originalnavnet.

Albumet "Trail of the Fallen"  kom 22. januar 2020. 

 

Medlemmer:
Ivar Oftedal - Gitar 
Zlatko Kusmic - Gitar
Alejandro Roberto Sanhueza  - Bass
Terje Martinussen - Trommer
Danny Valle Johannessen - Vokal 

 

Tidligere:

Soheil Mostafavi - Bass

Øystein Lie-Bass

 

SoundCloud: 

swmm-showdown

Spotify: 
Video: 
Kilder: 
SWMM (Sometimes We Make Music)
Etablert/født: 
2013
Aktive fra/til: 
2013
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 28.02.2014 - 12:44
Oppdatert dato: 20.01.2020 - 10:59
Sist endret av: JoarKvanvik
Toggle menu