Stereobrigade Extravaganza

Stordbaserte Stereobrigade Extravaganza (bestående av medlemmer fra Karmøy,Randaberg ,Lom ,Egersund og Bergen) er en eksplosjon av et band.

Bandet startet opp under navnet Graceland Gospel.

SBX slo ned som lyn fra klar himmel i 2007, da de gikk fra å være et ubeskrevet blad til å vinne Sunnhorlandsmesterskapet i Pop og Rock. Senere har de rukket å bli både Ukens Urørt i Hordland, vinnere av Battle Of The Bands Sandnes, og månedsvinnere i Oppdrag Demo.

Med et variert repertoar som spenner fra lettere poplåter til kompromissløs rock, er det vanskelig å plassere bandet i en bestemt bås. Det som er klinkende klart er at bandet har unngått å falle mellom sjangerstolene, og balanserer med stor presisjon mellom populisme og kredibilitet. Dette har ført til at SBX med stor suksess har gjort supportjobber for artister som; DDE, Lomsk, Kvelertak, Orbo And The Longshots, Jorn, m.fl. SBX gjør både kortere supportjobber, og lengre headlinerjobber. Bandet har også opparbeidet seg et stort kontaktnett innenfor ulike sjangre, og kan stille sammen med ett eller flere andre band for utvidede konserter.

SBX har spilt på steder som Hulen, AKKS, Kvarteret og Garage i Bergen, Checkpoint Charlie i Stavanger, Øyo-festivalen på Stord, Classic Rock festival i Sandnes og Rockfest Haugesund, samt en kortere liste spillejobber i Oslo og Kristiansand. SBX var også involvert i et prosjekt hvor band spilte i fengseler på Sørvestlandet, og ble som eneste band invitert tre år på rad på grunn av veldig gode tilbakemeldinger.

De fem kamphanene i Stereobrigade Extravaganza hever ikke spillehonoraret før trommisen spytter blod, de driver ikke med allsang, men med ALLSANG. Stereobrigade Extravaganza spiller så forrykende at nykokt torsk smaker godt, og du kan like godt innrømme det: Du liker det du!

Stereobrigade er:
Runar Gundersen – Vokal
Ola Rossehaug – Gitar
Pål Ellingsen – Bass
Stian Tønder – Tangenter
Espen Haugland – Trommer

 

Spotify: 
Video: 
Stereobrigade Extravaganza
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 05.06.2015 - 14:24
Oppdatert dato: 05.06.2015 - 20:27
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu