Snake Melinda

Bandet ble opprinnelig startet på nittitallet under navnet Scheherazade. Etter en lengre pause grunnet jobb og studier, fant bandmedlemmene sammen igjen våren 2004.

Bandet ble opprinnelig startet på nittitallet under navnet Scheherazade. Etter en lengre pause grunnet jobb og studier, fant bandmedlemmene sammen igjen våren 2004. En kunne raskt konstatere at mye hadde endret seg og at en hadde utviklet seg musikalsk både som låtskrivere og artister. Bandet begynte entusiastisk å jobbe med nytt materiale og tok navnet Snake Melinda. For å finne ut om prosjektet hadde livets rett begynte en nå å spille inn pre-produksjoner av det nye materialet. En begynte å få gode tilbakemeldinger og fikk blant annet et par låter anbefalt av nrk urørt. En fikk også en positivt vinklet presse-omtale i Rogalands Avis etter en spillejobb hvor alt som kunne gå galt i forkant gikk galt. Sykdomsforfall og kort tid til forberedelser gjorde dette til en skikkelig utfordring.
I denne prosessen datt noen medlemmer fra og nye kom til.

Sins And Punishment
Låten Sins And Punishment har i den senere tid også fått spilletid på nrk p3 og Radio 1 studentradioen i Stavanger.
Medlemmene har ulik bakgrunn og erfaring fra ulike prosjekter noe som gjenspeiler seg i musikken. Musikken kan klassifiseres som rock og en henter elementer fra både klassisk musikk og andre sjangere. Bandet er i skrivendes stund i ferd med å ferdigstille en EP som skal være i salg i løpet av august 2007.

Relaterte band:K[nine] ,Alien Ken,Lara Who, Moth Circus,Elendica, Watershed , Skambankt, Angerman, Kristina Lovise Eriksen

Video: 
Snake Melinda
Etablert/født: 
2004
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
musikkbibliotek

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 25.03.2013 - 15:57
Oppdatert dato: 04.12.2019 - 12:43
Sist endret av: JoarKvanvik
Toggle menu