Siri Vølstad Jensen

Siri Vølstad Jensen er sanger og låtskriver fra Ålgård, som vant Idol 2013. Hun er den yngste deltakeren noensinne som har vunnet konkurransen

Siri Vølstad Jensen fra Ålgård i Rogaland gikk seirende ut av IDOL på TV2 i mai 2013. Siri var elev på musikklinja på Vågen Videregående skole, med hovedfagene sang, piano, og komponering. Siri begynte med pianoundervisning som 6 åring ved Gjesdal Kulturskole, og videre med vokal undervisning i 8ende klasse på ungdomsskolen. Da begynte hun likegodt med gitar også. Siri deltok som liten på mange konserter med kulturskolen, og senere mer seriøst med deltagelse og fylkesmønstring i UMK (Ungdomens kulturmønstring) for noen år siden. I Mai 2013 fikk hele landet bli kjent med Siri gjennom IDOL på TV2, og hun etablerte sitt sterke talent for det norske folk.

Siri favner bredt om country genren og kom med sitt debut album , "Coming Home",  mars 2014.

Sommeren 2013 spilte Siri´s Trio blant annet på Country Festivalen på Vinstra, Seljord Countryfestival, Hallingmarken, Westernbyen i Ålgård, og kanskje har du også sett henne på Allsang på Grensen, Norway Cup og Sommertid på TV2. Siri er tilgjengelig for konserter og eventer, og trollbinder publikum med sitt trio format bestående av henne selv på vokal og gitar, samt to gitarister.

 

SoundCloud: 

idol-siri-direkte-p-radio

Spotify: 
Video: 
Siri Vølstad Jensen
Etablert/født: 
1995
Aktive fra/til: 
2013
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 09.02.2014 - 11:04
Oppdatert dato: 17.03.2016 - 21:49
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu