Primærfaner

Silje og Maria

Silje og Maria

Maria Solheim og haugesunderen Silje Sirnes Winje har slått seg sammen i en forfriskende, spinnvill barneplateutgivelse. Rød tråd: Eksploderende musikkglede!

Silje Sirnes Winje, Maria Solheim og produsent Odin  Staveland (Vamp, Haugesund Popensemble, Mono-Pol )har satt sammen fargesprakende 60-tallspop, snurrende 70-talls psykedelia, et snev av samtidsmusikk, 80-tallsestetikk og singer-songwritermystikk i en moderne produksjon, men uten å miste fokus på det viktigste av alt: Barna. 

Duoen har hatt et mål om å lage en annerledes barneplate som byr på noe nytt musikalsk. Musikk som treffer hele familien, både små og godt voksne barn. Samtidig har de vært opptatt av å ta barna på alvor, dette skal være musikk på barnas premisser, musikk som treffer ungen både musikalsk og tematisk.

Det er ikke første gang Winje utfordrer barnemusikksjangeren. I 2011 gav hun ut sin første soloplate “Kykkelykkelig” som var en bluegrassplate for barn. Vi ønsker å vise barna litt av den musikken vi selv liker, fra et barneperspektiv, sier Silje Sirnes Winje.

På “Kaptein Snabelbæsj og Hjertetyven” har hun invitert med seg musiker og låtskriver Maria Solheim. Solheim er ikke først og fremst kjent for ellevill barnemusikk. Hun debuterte som singer-songwriter som 19-åring, og har fem soloalbum og flere spellemannominasjoner på samvittigheten. Silje og Maria har tidligere samarbeidet på NRK-satsningen Lillepri, der Winje var programleder og Solheim var låtskriver. Samarbeidet gav mersmak.

Albumet “Kaptein Snabelbæsj og Hjertetyven” ble utgitt  14. Oktober 2016.

/tekst hentet fra kkv.no

Spotify: 
Video: 
Silje og Maria
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 28.10.2016 - 10:51
Oppdatert dato: 28.10.2016 - 10:51
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu