Scars of Lis

Scars of Lis var et norsk /brasiliansk prosjekt.

Tommy Lindal var en av de tre grunnleggerne av det banebrytende norsk doom / gothic metal bandet Theatre Of Tragedy  i 1992. Han har ga ut to fullengdere og en EP med dem,før et uheldig slag satte en stopper for hans musikalske aktiviteter sommeren 1996 under innspillingen av andre album, og like før deres første Europaturné med Heavenwood og Lake Of Tears.Han hadde et sideprosjekt, black metal bandet Imperium, under denne perioden. Etter å ha kommet til hektene, begynte han å jobbe med et nytt prosjekt kalt Scars Of Lis, en idé som kom til liv i 2001, sammen med en brasiliansk musiker som het David Cantidio.

Lis er en blomst som ble tatovert på de som ble dømt til døden i løpet av middelalderen. Bandnavnet antydet et nytesløst forsøk på å komme seg bort fra døden ved å fjerne tatoveringen og resterende arr.

Gruppen beskrev musikken sin som noe fansen av de første ToT -platene ville like, men at den hadde en egen originalitet. De planla bla å legge til brasilianske elementer. Tekstene skulle i første omgang være på portugisisk.

De begynte å lete etter trommis og vokalist, men prosjektet endte før det ble noen utgivelser.Lindal startet senere opp ...in Deviltry

Scars of Lis
Etablert/født: 
2001
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 19.05.2015 - 20:59
Oppdatert dato: 19.05.2015 - 21:23
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu