Rusty No.7

Rusty No.7 ble etablert i 2005, startet som blues band men ble etterhvert hardrockere.

Rusty No.7 ble startet av Arni Sørlie og Kai Walde en gang i 2005 som et rent bluesband, intensjonen var å jamme på gutterommet, over noen glass, og bare ha det jamish. Det ble noen viser, og da vi introduserte materialet for våre mødre (bruk alltid mødre, de skryter uansett), var responsen overveldende, og de mente at vi måtte lage en CD. Det bar i studio Vallhalla, med innlånt trommis og keybordist (Atle Helland Strøm og "Charlie"), Ragnar N. Varhaug styrte spakene og Rustys Journy (Rusty's Journey?) ble tapet på et par dager.

I 2006 fikk vi med oss en trommis (Asbjørn Hamre), og året etter gitarist (Einar Nysted), og bandet var komplett. Det ble noen spillejobber som blues/rock band, men alle er jo hardrockere, og stilen gled mer og mer over i hardere fakter.

Sommer 2009 ble Arni erstattet på vokal (bedres hvor lurt det var, Arni har jo aldri hatt strupe for sang akter), og da den høfflige franskmannen Tibo tok micen med storm, var Rusty komplett...igjen. Per dags dato er Rusty et rockeband med fakter som for noen vil generere tanker mot hardrock/heavyrock. Det ble i oktober 2009 spilt en gigg på Rush Scene, og den resulterte i en live-disc inneholdende 7 viser på live-DVD, og en audio-disc med 5 viser for hærlig stereobruk.

5 års jubileum
Rusty No.7 feirer i år 5 års jubileum, og setter av 2010 som året der Rustys gamle bluesrock inspirerte uttrykk byttes med fyriga fuzzgitarer, uptempo beats og halsrivende vokal i ekte hardrock stil. Det kan loves flying-v gitarer, to fingrer i været, og attitude fra mindre himmelske størk. Rusty goes metal!!

Video: 
Rusty No.7
Etablert/født: 
2005
Aktive fra/til: 
2005
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
musikkbibliotek

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 07.01.2013 - 15:59
Oppdatert dato: 30.01.2015 - 02:07
Sist endret av: Joar Kvanvik

Sjanger

Toggle menu