Logg inn Få tilsendt innlogging

Logg inn med sosiale medier for å legge til innhold. Eller få tilsendt innlogging.

 

Randi Engelsvold

Visesanger / skribent frå Jæren.

Visesanger /skribent frå jæren 

Info på heimesida   www.randi-engelsvold.com

 

Diskografi

"Av og te" 7 mai 2015

"Sommar i april" 25 febr 2015

"Havet" 3 nov. 2014

"Fager Draum " 2 mars 2014

"Joli og heimen" 1.des 2013

"Seljesongens rike" 2013

" Vårt frihetsland" 2012

"Pust frå våren" 2012

"Dormande sinn" 2012

"Hjarta slår sakte vals" 2011

 

Spotify: 
Randi Engelsvold
Etablert/født: 
1963
Aktive fra/til: 
2011
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Randi Engelsvold

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 05.01.2014 - 19:38
Oppdatert dato: 08.06.2015 - 14:36
Sist endret av: Randi Engelsvold
Diskografi: 
2011

Engelsvold, Randi

Hjarta slår sakte vals