Raising Insanity

Post-dramatisk (les post-hardcore) metalcore fra Siloen i Stavanger!

Bandet ble dannet av tidligere Saints in Sin medlemmer Arild Nådland, Kristian Kristiansen og Marius Steffensen i februar 2014 da de ønsket å utforske en mer melodisk tilnærming til metal. Også tidligere Stormtrooper vokalist Vidar Henriksen ble med på bass kort tid etter.

Raising Insanity ble etterlatt uten en vokalist, til Kenny Lee (tidligere MANFY / IUMENTA) ble med i bandet i februar 2015. Marius forlot bandet og pensjonerte seg våren 2015 for å fokusere mer på utdanning og familie. For å fylle hans sko, kom unge Alexander Lancaster fra bandet From Prison To President. I sommeren 2015, besluttet bandet seg til å eksperimentere med en annen vokalist som Alexander anbefalte. JC Roalkvam som har spilt sammen med Alexander From Prison To President ble med i bandet, og gjorde Raising Insanity til et 6-manns band.

Raising Insanity startet innspillingen av sitt første album i desember 2014, men ble da bare ferdig med det instrumentale (da bandet var uten vokalist). Bandet gikk tilbake i studio sommeren 2015 for å fortsette innspillingen med vokal på låtene .Noen måneder var den selvtitulerte platedebuten ute.

Oppfølgeren "Faith" kom i 2017.

Alle medlemmer har flere års erfaring fra andre band :
Saints In Sin (Marius, Kristian , Arild)
Stormtrooper (Vidar)
From Prison To President (JC, Alexander)
IUMENTA (Kenny, Arild)

Spotify: 
Video: 
Kilder: 
Raising Insanity
Etablert/født: 
2014
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 16.01.2015 - 13:07
Oppdatert dato: 25.02.2018 - 21:50
Sist endret av: JoarKvanvik

Sjanger

Toggle menu