Pop@kustisk

Pop@kustisk er et musikalsk konsept som tar hovudsak låter fra dagens hitlister blandet med dei gode og kjente hits i egen akkustisk form, bestående av gitar,sang og cajon.

Pop@kustisk prøver å finne låter som ikkje alle andre spiller,som f.eks av Rihanna,Beounce,Paloma Faith,Pink,Lady Gaga,Train,Alicia Keys,Lena og mange fler.De opptrer som duo eller trio.

Bandet  har b.la spillt support for Tone Damli Aaberge og Kurt Nilsen, til stor suksess.

Vidar og Leif Helge spiller til daglig i bandet Temet Nosce som har flere utgivelser både digitalt og i fysisk form. Temet Nosce flere låter som har blitt spillt mye på radio 102,hvor låten Change låg som nr 1 i 2 uker på rad. Bandet har også gitt ut 3 musikkvideoer og kommer til våren 2013 ut med sin 4 musikkvideo. Temet Nosce har også vært i England 2 ganger, hvor bandet spillte på festival og spillte inn musikkvideo.

Roger Pedersen trenge vel egentlig ingen stor presentasjon, Dei fleste kjenner nok til han som har en fortid i bl.a Heaven, som hadde stor suksess i Norge på slutten av 80 tallet og begynnelsen av 90 tallet. Roger har også gitt ut soloalbummet "Kernels in a popcorn machine" som fikk mye omtale, i bl.a world Guitar magazine og Tv2.Han kom ut med sitt andre studio album "More is More" 5 april 2013.

Medlemmer:

Vidar Stueland. vokal og akk gitar
Leif Helge Olsen. Cajon
Roger Pedersen akk gitar (POP@KUSTISK Trio)

 

Video: 
Kilder: 
Pop@kustisk
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 15.10.2014 - 12:37
Oppdatert dato: 25.12.2014 - 23:19
Sist endret av: Joar Kvanvik

Sjanger

Toggle menu