Ole Fjetland Band

Bittersøtt om livet og kjærligheten.

Kem e "Ole Fjetland band" ?

Ole Fjetland band e et bandprosjekt med udgangspunkt i Ole Fjetland sine sangar, opprinnelig kalt "Ole og de". Ole va med å drive Stavanger Vise-og lyrikklubb flerne år, og der tog han fram den akustiske gitaren og begynte å laga sanger i det akustiske formatet. Ole prøve å skriva låter som «sidde godt i øret» og med tekster på dialekt og melodier som gjer någe og neste gang du hørre på.

I vinter gjekk Ole i øvingslokalet for å øva inn og arrangere låtene samen med et knippe lokale musikere fra distriktet så blei inviterte inn i bandprosjektet. I mai startet «Ole Fjetland band» innspillingen av det kommende albumet, i det analoge Klepp Lydstudio drevet av Gunnar Tønnesen. Allerede har ein av sangene, "Flig av himmelen" vore presentert i "Norsk på Norsk", da så "Ole og de".

Medlemmer:

Ole Fjetland - akustisk gitar og vokal.

Karianne Arntzen – vokal og kor (vokalist og låtskriver fra Karianne Arntzen Band som har gitt ut to album på Via Music, samt kjent fra duetter med Jan Toft, Jan Eggum og Sveinar Heskestad).

Per Egil Vang – «Peggi» – perkusjon og tangenter (mangeårig dirigent for Stavanger Storband samt allsidig sessionmusiker).

Tormod Eikill – el- og akustisk gitar (spilt på album med artister som Keryx, Bjørn Eidsvåg, The Well, Janne Hagens Gospel Combo, pluss en del studiojobbing og masse live).

Fabian Nunes Paredes – bass (spiller i ulike prosjekter, bl.a. med Jon Gunnar Akerø).

Ellers medvirker Margrethe Lunde på kor, Vidar Kenneth Johansen på klarinett, Kjell Gudmestad på pedal steel og Torstein Obrestad på trøorgel

Spotify: 
Video: 
Kilder: 
Ole Fjetland Band
Aktive fra/til: 
2012
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 21.02.2014 - 23:40
Oppdatert dato: 23.05.2015 - 19:05
Sist endret av: Joar Kvanvik
Diskografi: 

Ole Fjetland Band

Små steg

2014
Toggle menu