Primærfaner

Marie Tussauds & Hennes Mann Imaginær

Marie Tussauds & Hennes Mann Imaginær promobildet Sola Strandhotell

Britt-Synnøve.synger Janove.

 Den eminente Britt-Synnøve Johansen synger Janoves låter, akkompagnert av Ottesen selv ved klaveret! De har kalt sin lille akt opp etter en av de sentrale låtene i konserten; «Marie Tussauds & Hennes Mann Imaginær». Dette blir en konsertopplevelse i gamle dagers ånd, som kler Janoves klassiske pianosvisker, romantiske tekster, og ikke minst Britt-Synnøves stemme svært godt. Du kan nå oppleve to av våre fremste sceneformidlere skinne om kapp på samme scene.

«Jeg har lenge hatt et ønske om å høre mine egne låter med en kvinnelig vokal kledd i lydbildet fra mellomkrigstiden. Og det er jo akkurat slik Britt-Synnøve høres ut. En vakker stemme som formidler i samme ånd som Marlene Dietrich og Edith Piaf, to av mine fremste ikoniske idol. Både stemning, innhold og betydning skifter litt retning når Britt-Synnøve tolker mine tekster, og jeg syns det har blitt helt fantastisk! Jeg gleder meg stort til disse to eksklusive kveldene i skikkelig kabaret-ånd.»
Janove

«Jeg har vært en stor beundrer av Janoves melodier og tekster siden jeg første gang hørte «Ompa til du dør» på radioen. Det var et av disse øyeblikkene man husker. De nyere sangene vi skal fremføre i vår lille soaré, viser hvilken eminent historieforteller Janove er. Hver sang er et eget univers, som en egen, liten film. Jeg ser hver sang. Denne billedrike måten å fortelle på, minner meg sterkt om franske chansons, men Janoves tekster er hakket skakkere, hakket mørkere. Det minner kanskje om musikk fra en annen tid – men både historiene og tonene er tidløse. Jeg gleder meg til å gå inn i Janoves univers, med den ultimate monsieur ved tangentene. Voila!»
Britt-Synnøve

Kilder: 
Marie Tussauds & Hennes Mann Imaginær
Etablert/født: 
2020
Beliggenhet: 
Forfatter: 
JoarKvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 21.10.2020 - 15:53
Oppdatert dato: 21.10.2020 - 15:53
Sist endret av: JoarKvanvik
Toggle menu