Mariann Bjørnelv

Mariann Bjørnelv . Bildet hentet fra .konsertarrangor.no.

Mariann Bjørnelv , opprinnelig fra Skien, har lang erfaring fra musikkbransjen. , og er svært sentral innen Stavangers musikkkmiljø.

Mariann Bjørnelv var daglig leder på Folken i Stavanger, en av Rogalands største klubbscener og  rekrutteringsarena for byens kulturliv i flere år, frem til 2021. Hun er utdannet innen både økonomi og musikk. Mariann jobber også som controller for Skral Festival og med presse for festivaler som Mablis, Findings og Eikerapen Roots Festival og Hove. Hun har vært styreleder for Akks Stavanger STAR og sitter nå i styret til Rogaland Musikkråd og Folkeakademiet Rogaland. 

Mariann startet selv sin karriere som frivillig på studenthuset Vaskeriet i Kristiansand og har et brennende engasjement for god styring, organisering og motivering av frivillige. Hun driver produksjonsselskapet NiteGrinder Music og er manager for bandet Krakow.  Bjørnelv har også bakgrunn som proffesjonell musiker, og har opptrådt med couyntrygrupper som The Hank W. Rodgersons Gospel Experience,  Olav Larsen & The Alabama Rodeo StarsSebastian Waldejer,

Video: 
Mariann Bjørnelv
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 26.10.2018 - 13:04
Oppdatert dato: 05.04.2021 - 21:42
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu