Mannepenis

Humoristisk black metal fra Stavanger.

Medlemmer:

Mannehorå  (Trommer)

Nekro Vulva  (Gitar)

SM Pingoo (Gitar, bakgrunns vokal) 

Lord Kughode  (Vokal)

Diskografi:

Me Suge! Demo 2006   

Voldtar Små Barn? Full-length 2007   

Smegma Album  2008   

Fast Ass Fuck Demo 2009   

Swallow My Cum (øvingsopptak) Demo 2010   

Satanic Cum Fuck Album 2011   

Anal Holocaust Demo 2012

Relaterte band: Hillbilly BlitzkriegThe Death Pop Society Nekrofile Barnehagetanter, Död,Crimson Flame,Drazylium,Skyggegjemsel, Fisters of Mercy

Spotify: 
Video: 
Kilder: 
Mannepenis
Etablert/født: 
2006
Aktive fra/til: 
2006
Beliggenhet: 
Forfatter: 
musikkbibliotek

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 28.02.2013 - 11:43
Oppdatert dato: 04.10.2014 - 15:18
Sist endret av: Joar Kvanvik

Sjanger

Toggle menu