K[nine]

K[nine] beskrev seg selv som en blanding av nu metal, metal og hardcore

Hardt, fast og kraftfult. Dette er hvordan bandmedlemmene i norske Knine liker musikken sin og den stien de har satt seg fore å følge. På den stien, er de ikke redde for å kombinere ekstreme kontraster. Faktisk, er det det de er fasinert av og prøver å oppnå. Kraft og melodi. Agressive riff og fengende haker. Med andre ord: uansett hvordan du liker din metal, vil du finne det i Knine.

Bandet startet da fem norske musikkere fra varierte band begynte å jamme. I 2001, skjønte medlemmene potensialet i bandet og bestemte seg for å legge til side alle de andre bandene for å få full fokus på Knine.  En klok beslutning, viste det seg, ettersom deres debut-release "Unleash The Power" (2006) og det nye albumet, "Dead worlds poetry", allerede har fått gode anmeldelser i deres hjemland.

Knines musikk viser at den er influert av Machine Head, KoRn, Hatebreed, Pantera, Kilswitch Engage, Chimaira and Slipknot. Resultatet er en uimotståelig blanding av kraftfull Hardcore, drivende metal og groovy rytmer, som er så solid på scenen som den er i "Dead World's Poetry", som de allerede har bevist ved mange velkjente spillesteder gjennom hele Norge.

Med "Dead World's Poetry", Knine er klare "to kick the world's ass!" Og hvorfor ikke det? De har en fantastisk og spesiell pakke av sanger til å gjøre nettopp det med!

Relaterte band: Alien Ken,Moth Circus,Snake Melinda, Sublime Eyes,Zerozonic,This Negative Karma,Unpure,Anders Reve,Hold Fast,Drink Your Poison,diZHarmony ,The Last Pale Riders, The Performing Monkeys, Psychic Doh-Doh's

Spotify: 
Video: 
K[nine]
Etablert/født: 
2001
Aktive fra/til: 
2001 til 2010
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
musikkbibliotek

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 19.02.2013 - 15:32
Oppdatert dato: 29.10.2018 - 11:45
Sist endret av: Joar Kvanvik
Diskografi: 

K[nine]

Dead world's poetry

2007

K[nine]

Unleash the power

2006
Toggle menu