Kerrs Pink Band

Kerrs Pink Band Foto: Stavanger Aftenblad

Kerrs Pink Band var et danseband fra Egersund som legger vekt på engelsk og amerikansk inspirert popmusikk.

Kerrs Pink Band spilte på flere lokale talentkonkurranser, hvor ungdommene i Egersundsområdet har fått prøve seg som solister. De har også fungert som bakgrunnsgruppe for flere lokale kabareter. De startet opp som Kerrs Pink , og la til "Band" våren  1973.

Etter Terje Skogen (vokal/fløyte), Ernst Torgersen og Reidar Stokkeland   sluttet i Searching Hearse og startet Kerrs Pink Band, ble det styrket med Kåre Karlsen (trompet/vokal) og Willy Zeiler (trombone/fiolin).   Navnet ble til av at Stokkelands daværende kjæreste, Åse Wenche, gikk under navnet «Pink». Dette synes bandmedlemmene var tøft, men noe kort. Dermed ble det Kerrs Pink, «Band» ble tilført senere.

Etter hvert ble John Cato Andersen og Kristian Kvassheim ble medlemmer, bidro de til å utvikle Kerrs Pink Band i retning av et regionalt danseband med spillejobber i sørøst-fylket. De var med i en besetning som underholdte i Dalaneregionen gjennom flere tiår.

Kerrs Pink Band ble oppløst i 2008.
 

Andre som var med i Kerrs Pink Band var:
Torstein Tingbø, Astrid Kvassheim (vokal), Tore Graz Tveit, Svein N. Hansen, Oddvar Berentsen , Tor Inge Fardal, John Vigrestad. 

 

Kilder: 

Utdrag fra boka Ut på nye eventyr av John Faltin Hafsø

Stavanger Aftenblad

Kerrs Pink Band
Etablert/født: 
1972
Aktive fra/til: 
1972 til 2008
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 14.05.2018 - 13:30
Oppdatert dato: 22.06.2018 - 14:17
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu