Ivan Storm Juliussen

Ivan Storm Juliussen Foto:Stavanger Aftenblad

Før den Jærenbaserte Ivan Storm Juliussen ble billedkunstner, var han aktiv som musiker. I 2016 debuterer han som soloartist.

 Storm Juliussen forsøkte seg på flere yrker i sine yngre dager, men musikken var der han fant seg mest til rette. Han fartet rundt land og strand med fenderen sin.

I fire år var Storm Juliussen fast bassist for 3 Busserulls. Han var musiker da Rolv Wesenlund og Harald Heide Steen hadde sine show på Caledonien i Kristiansand. Spilte ellers i band som Afro og Valhall.

Med oppmuntring fra bl.a. Bernt Sverre Kvam, bestemte Storm Juliussen seg for å spille inn et album. Ivan har vært mest aktiv som bassist, men sangen har alltid ligget hans hjerte nært.

Med seg på soloalbumet har Storm Juliussen med seg et knippe av musikere på keyboard, bass, trommer, gitar, fløyte, munnspill, altsaks, tenorsaks, trompet og trombone.  Juliussen står i front som vokalist. Det kommer til å bestå av coverlåter som har betydd mye for ham opp gjennom årene.  Det blir en salig blanding av alt fra country, pop, jazz, salmer og tatersanger.

Video: 
Ivan Storm Juliussen
Etablert/født: 
1945
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 26.08.2016 - 10:04
Oppdatert dato: 14.10.2017 - 16:55
Sist endret av: JoarKvanvik
Toggle menu