Iren Førland

Iren Førland har følt seg hjemme på scenen hele livet, enten det har vært som sanger, aktør, regissør, manus/ tekst forfatter eller instruktør.

 I 2009 var hun en av initiativtakerne og ildsjelene som startet scenekunstorganisasjonen Unge SPOR, hvor hun fortsatt er svært aktiv både som frivillig og i sin deltids stilling.

Med et tungt scenekunst resumè, Bachelor i kunst- og kulturvitenskap med fordypning i musikk og formidling og lang erfaring som sanger så er hun mer enn rustet til de fleste typer oppdrag hvor bare fantasien setter grenser.

Iren tar alle typer solist oppdrag, som ved begravelse, bryllup og andre tilstelninger. Det unike med en dyktig musiker som Iren, er at hun ikke bare kan forfatte personlig tilpassede sangtekster, men hun kan fremføre disse slik at selv en hardbarket jærbu får gåsehud og tårer i øyenkroken.

En av hennes mange styrker er å formidle og lære fra seg, noe som kommer godt med under en-til-en sangtimer, og ikke minst når hun instruerer drama og scenekunst.

Førland har en  lang regi erfaring, og i mange tilfeller forfattet manus og sangtekster til forestillinger og musikaler selv. Dette gjør henne svært attraktiv for regi oppdrag.

Iren Førland tar disse typer oppdrag:
- Solist ved begravelse, bryllup og andre tilstelninger
- Forfatte sangtekster til konfirmasjon, bryllup og andre tilstelninger.
- Sangtimer, en-til-en
- Instruere drama og scenekunst
- Regi
- Andre oppdrag – der hvor fantasien setter grensen.

Video: 
Kilder: 
Iren Førland
Etablert/født: 
1984
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 09.08.2014 - 21:01
Oppdatert dato: 07.04.2020 - 09:14
Sist endret av: JoarKvanvik
Toggle menu