Ingrid Kjosavik

Ingrid Kjosavik (tidligere Mæland) jobber som sanger. Hun har spilt mye rundt om i distriktet de siste årene ,mange forskjellige sammenhenger og på veldig ulike arenaer; alt fra kirkekonserter til små og store scener til prosjektbaserte events.

Hun har ved flere anledninger portrettert Eva Cassidy og gjør turnéer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken (2011-2015) med en forestilling med ord og toner fra Eva Cassidys liv; "Songbird". En artist hvis musikalske uttrykk passer godt til hennes eget.  Ingrid var også med på forestillingen ”Tribute to Motown” i Sandnes Kulturhus sammen med Glenn Lyse og Anh Vu høsten 2009 og våren 2010. Utdrag fra denne er fremdeles å se på ulike eventscener. Hun var medlem av gruppen Soulmates.

Hun er en allsidig sanger, men trives best innenfor soul/gospel, vise- og jazzsjangre.

Ingrid har medvirket på flere titalls cd-innspillinger som solist og korist, bl.a Ragnar Bjerkreims ”Blått sug” og ”It’s Amazing” med Stavanger Gospel Company. I november 2010 kom debutalbumet "Sweet Freedom" og hun er igang med materiale til nytt album for høsten 2014.

Ingrid er svært opptatt av formidling og har alltid glimt i øyet og god kontakt med publikum. Hun trives godt på alle typer scener og har de siste årene også vært å se både på musikal og revyscenen, nå sist på sommershowet "Hodet over vannet" i Sandnes i juni 2013. Høsten 2013 var hun  å se på tv-skjermen som deltaker på "The Voice -Norges beste stemme" på Tv2. 

Spotify: 
WiMP: 
Video: 
Kilder: 
Ingrid Kjosavik
Etablert/født: 
1978
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 23.12.2014 - 01:13
Oppdatert dato: 28.08.2016 - 23:59
Sist endret av: Joar Kvanvik
Diskografi: 

Kjosavik, Ingrid

Sweet freedom

2010
Toggle menu