Hold Fast

Hold Fast ga sitt publikum skitne pønk låter med rockens grooviness og hardcorens energi!Alt ble servert på et sølvfat, som ble kastet rett i trynene deres. Dølle introer var bare å glemme, Hold Fast ga deg en real omgang pønke pryl!

Fandenivoldsk pønk som dro deg med i en hedensk dans. Hver halvtime med Hold Fast handlet om det god pønkrock skulle handle om: å kaste seg inn i en moshpit hvor bandet deltar like gjerne som du selv. Å få mikken dyttet til kjeften og skrike allsangrefrenget sammen med en hyperaktiv vokalist som lever ut den nydelige klisjéen om at hver konsert kan være den siste.

Gjetord om liveopptredenene til Stavanger-pønksa brakte dem til store scener som Hovefestivalen og til supportslotten for store navn som Skambankt og Suicidal Tendencies. Ikke flørting med radiovennlig poppønkhelvete. Ikke de riktige vennene. Bare gig etter gig etter gig der nok et lokale  ble rasert av pønks i vennligsinnet kaos.

Hold Fast holdt sin avskjedkonsert  på Folken  24. februar. 2017

Medlemmer:

Espen - Vokal
Krister - Gitar/kor
Daniel - Gitar/kor
Andreas - Bass/kor
Hans - Trommer

Se også: Jagged Vision,K[nine]Drink Your Poison,The Performing Monkeys,Foley,Bubble Machine, Panic Attack,Nag, Festbrems, Vicereine, Fair, Wrist Rocket,Psychic Doh-Doh's

Spotify: 
Kilder: 
Hold Fast
Etablert/født: 
2011
Aktive fra/til: 
2011 til 2017
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 14.01.2014 - 12:22
Oppdatert dato: 24.05.2022 - 00:01
Sist endret av: JoarKvanvik
Diskografi: 
Toggle menu