Primærfaner

Hippishit

Rockeband fra Oslo/ Horten/Haugesund.

Hippishit er et band som ser bakover og fremover samtidig. Akkurat som alderen på medlemmene har et stort spenn, tar de med seg inspirasjon fra 70-tallets tungrock til energien fra 2011. Bandet er genreoverskridende og har litt metal i bånn, rock i midten og pop på toppen. De spiller den musikken de liker og bryr seg lite om hvilke trender som gjelder.

Beate Myrvold (vokal og låtskriver) har en særegen vokal, og lang fartstid som vokalist i ulike sammenhenger. Hun har etter mange år som live-artist gått i studio med eget materiale med Ronni le Tekrø, som produsent.
Morten Husvik spiller bass. Han er ellers bl.a. gitarist i Diamondog som har gitt ut flere skiver til gode kritikker. Åsmund Folgerø og Johannes Radøy på gitar. Folgerø er fra Haugesund og har spilt i mange ulike sammenhenger. Johannes Radøy spiller også i bl.a. i Marathon og Empty. Asbjørn Husby på trommer, er fra Horten og er med i ulike bandprosjekter som Triole og Funch. Anne Kolbjørnsdatter Skaare på kor og synth, er singer/songwriter og performanceartist m.m. med egne prosjekter.

Navnet Hippishit, spiller på at de som vokste opp i kjølvannet av hippie-bevegelsen, sto igjen med dessillusjon og frustrasjon, men også mye god musikk som gjenspeiler dette. Hippishits tekster og musikk er farget både av desperasjon og energi, men med en stayerevne i bånn, som gjør av de aldri gir opp, uansett.

Besetning:
Beate Myrvold (vokal og låtskriver), Morten Husvik (bass), Asbjørn Husby (trommer), Johannes Radøy (gitar og keyboard), Åsmund Folgerø (gitar), Anne Kolbjørnsdatter Skaara (kor og keyboard)

Video: 
Kilder: 
Hippishit
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 27.04.2015 - 11:10
Oppdatert dato: 27.04.2015 - 11:10
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu