Hans Olaf Myrvang

Hans Olaf Myrvang Foto: Ivar Vasstveit

Hans Olaf Myrvang er en ildsjel innen norsk undergrunnsmusikk.

Myrvang lyttet til å begynne med for det meste på listepop/elektronisk musikk, men ble etter hvert introdusert for punkens verden.  I en alder av 23 år prøvde han seg på gitar, men endte opp som bassist i metalbandbandet Soon To Be Forgotten. Han gikk deretter over til pop-punk bandet Krang's Android Body, som senere utviklet seg til Rank N' File. Da dette bandet tok slutt, ble emo-gruppen Great Leap Forward startet opp. Men siden dette ikke funket helt for medlemmene, forvandlet de seg til hardcore bandet Drink Your Poison.

Hans Olaf var senere med på å starte hardcore/crustbandet Agenda, som kom med noen utgivelser.  Under denne perioden startet de opp Siloen Booking, som etter hvert gikk over til å holde konserter på Checkpoint Charlie. Agenda ble satt på vent i 2014, men har siden gjenoppstått. Myrvang er med på å booke band til flere arrangementer, bl.a. Tunghørt – festivalen. 

Myrvang og andre i Siloen Booking-gjengen dannet Avast i 2015. Han ble også en del av prosjektet NAG. På et tidspunkt i 2014 startet han opp plateselskapet «The Mind is Everything Records». Han spiller ellers i julepunk-bandet Markens Hyrder.

Kilder: 
Hans Olaf Myrvang
Etablert/født: 
1983
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 12.10.2016 - 10:46
Oppdatert dato: 23.09.2017 - 09:42
Sist endret av: JoarKvanvik
Toggle menu