Hanne Vasshus

Hanne Vasshus

Artist basert fra Stavanger.

Hanne Vasshus lever og ånder for denne magiske kunstformen, og stortrives på scenen Noen ganger opptrer hun alene, andre ganger sammen med flere, det varierer fra setting til setting og  kommer an på hvilket prosjekter hun opptrer med.

Hovedprosjektet er Prøysens Kvinne. Dette er et Stavanger-basert band som byr på en musikalsk vandring i Alf Prøysens spennende univers med kjærligheten i fokus. Ja for Prøysen er faktisk mer enn de folkekjære visene alle så godt kjenner.Hun tar  her for seg både de kjente og ukjente melodiene. Alt blandes sammen til en potpurri av folk, jazz, kabaret, country og masse annet deilig krydder så lenge det tjener sangens formål. I Vasshus sitt Prøysen-land  er det både morsomt, trist, herlig og variert.

Hanne Vasshus var en  del av The Hank W. Rodgersons Gospel Experience.

Vasshus spilte inn sin første singel "Oh so many things" Mai 2015 , Der fikk hun hjelp av  Simen Kiil Halvorsen på trompet, Gabriel Chicaiza på Conga trommer og Steven Grant Bishop på bass. 

Vasshus ble tidlig omtalt som et fyrverkeri av en live-artist og har allerede levert haugevis av solide konserter på konsertarenaer og festivaler landet over. 

 

Debutalbumet "Oh, so many things" kom i 2016.  Oppfølgeren "A House" kom januar 2018.

Spotify: 
Video: 
Kilder: 
Hanne Vasshus
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 18.05.2015 - 10:17
Oppdatert dato: 17.01.2018 - 10:07
Sist endret av: JoarKvanvik
Diskografi: 

Vasshus, Hanne

Oh, So Many Things

cop. 2016
Toggle menu