Graabein

Black/Thrash metal band fra Sandnes.

I 2005 skiftet de navn til Morbid Tales, men skiftet tilbake til Graabein året etter.

Inspirert av Sodom, Kreator, Necrodeath, Aura Noir, Sarcofago og andre.

Støtter terrorisme, anal-fetishisme og sult!
Fuck you!!!

Medlemmer:

 Utburd  

- Gitar, Bass 

Taaken (Alf Morten Bjørnsen)

 - Vokal,Trommer

Diskografi:

Graabein Demo 2002   

Simplicity of Genocide Demo 2003   

Kampklar Demo 2003   

Hell is Here EP 2004   

Black Unholy Thrash Metal Demo 2005   

Howl Demo 2006   

 

 
Video: 
Graabein
Etablert/født: 
2000
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 02.12.2013 - 13:33
Oppdatert dato: 05.02.2014 - 20:28
Sist endret av: Joar Kvanvik

Logg inn Få tilsendt innlogging

Logg inn med sosiale medier for å legge til innhold. Eller få tilsendt innlogging.

Sjanger

Toggle menu