Eva Vea

Eva Vea er en soloarist bosatt i Stavanger. Eva tar forskjellige typer sang -og konsertoppdrag i inn og utland. Hennes stemme strekker seg over flere sjangere som ballade, jazz, vise, soul, gospel og pop.

Biografi:

Eva Vea har alltid likt musikk, men ble for alvor interessert i sang og kor da hun var 15 år. Siden har Eva vært en aktiv korsanger i blant annet Stavanger Gospel Choir, Reflex og Voice Of Joy. Etter mange år i korrekka gikk hun i 2014 i tillegg  solo med EPen "Angles" innspillt og produsert i Nashville, Tennessee. Siden har hun gitt ut låten "Bak Min Fasade" og julesangen "Stille Natt" sammen med Espen Gulbrandsen. Hun har også medvirket som korist på andre aristers innspillinger, samt en gjesteopptreden på Duvald's plate "Guiding Light" hvor hun fremfører en nydelig versjon av "Jeg er en seiler på livets hav" sammen med Duvald og fløytisten Rose Elin Austad Nes. 

Eva Vea ønsker å være til glede, trøst og inspirasjon for mennesker hun møter gjennom musikken. Hun trives like godt inni et hjørne på favorittkafeen, med gitaren på fanget som hun gjør på de store scenene og  i større produksjoner. Evas tilstedeværelse, formidling og musikalske innsikt gjør at hun berører sterkt i sine fremførelser. Hennes stemme evner å gå helt inn i det myke, behagelige og sarte, til det store og svulstige. 

Eva kan kontaktes på evaivea@gmail.com

 

 

Spotify: 
Kilder: 
Eva Vea
Etablert/født: 
1982
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 29.12.2014 - 01:52
Oppdatert dato: 29.12.2019 - 19:33
Sist endret av: EvaIreneVea
Toggle menu