Doffs Poi

Doffs Poi er en energisk, stilsprengende trio med melodier og rytme fyrverkeri flyvende på kryss og tvers. Vokalist Mia Marlen Berg er fra Tysvær.

 Det er et band som ikke lar seg stoppe av verken ødelagte amplifiers eller overnervøse microfoner som kvesser toner i 1000 biter, de vet å bruke slike ting til sin fordel, Her er det musikken som styrer bandet ikke bandet som styrer musikken. Med andre ord kan alt skje, de bygger,klatrer, puster og skraper helt til alt raser ned og blir til enkle melodiske pusterom med mye hjerterom og ettertanke. Røffe klanger, særegne tekster og melodier, og til tider brutalt overraskende mooves på trommene skaper et intenst univers som er helt deres eget. Musikken har blitt beskrevet som happy-jazz-core, en forunderlig blandig av tre personligheter som elsker å lage musikk sammen! Doffs Poi har tidligere blitt sammenliknet med band som Deerhoof, Wildbirds & Peacedrums, Animal Alpha og Kobert.

 

Doffs Poi  spilte inn sin debut plate og holdt release turné april 2012. Platen kom ut på indieselskapet Dayladore Collective, som har hatt stor sukkse med band som Your Headlights Are On, Elephantine, Jack Dalton, The Great Big Taters og flere andre. Doffs Poi har siden bandets oppstart I 2008 spilt jevnlig rundt om I Norden og spilt større og mindre konserter på spillesteder og Festivaler. Sommeren 2011 spilte de blandt annet på Oslo Jazzfestival, Malmöfestivalen og Copenhagen Jazzfestival.

Medlemmer:
Mia Marlen Berg: Vokal
Oscar Grönberg: Keyboard/Piano
Tomas Järmyr: Trommer
 

Se også: Alloy

SoundCloud: 

tangoluren

Spotify: 
WiMP: 
Video: 
Kilder: 
Doffs Poi
Etablert/født: 
2008
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 30.01.2015 - 05:20
Oppdatert dato: 13.11.2018 - 12:56
Sist endret av: JoarKvanvik
Toggle menu