Dobbler

Bandet som gir dine "Guilty Pleasures" et nytt liv.

Hva er så Dobbler? Bandet tar kjente sanger og hits fra de siste 50 årene (men med en overvekt fra 80 tallet) og gir dem en ny innpakning. Med atmosfæriske synthlyder og forførende stemmeføring gir sangene dine ”Guilty Pleasures” et nytt liv.

Bandet har høy kosefaktor og løs snipp. Humoristiske innslag kan forekomme.

Mareike Wang (vokal) er kjent som skuespiller på Rogaland teater, og som årets Stavangerkunstner 2012. Mareike liker å se på seg selv som bandets leder, selv om dette ikke stemmer helt. I Dobbler er hun ansvarlig for stemmefordelingen mellom de to pikene, og for innkjøp av kaffe til øvelser.

Hege Wilhelmsen (vokal) jobber som avdelingsleder i stavangerskolen, men har hatt flere musikalske oppdrag på egenhånd. Hennes administrative evner har gjort at hun også har fått titlene bookingsjef, daglig leder, HMS ansvarlig og regnskapsfører for bandet.

Ådne Sæverud (rhodes/synth) er kjent som fast musiker for blant annet Thomas Dybdahl og Elise Vatsvaag.Var også del av boybandet The End. Han er bandets sjarmtroll og gir gruppen den perfekte dose maskulinitet, og er den eneste Dobbleren med et snev av teknisk innsikt.

Kilder: 
Dobbler
Etablert/født: 
2012
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 21.12.2014 - 15:57
Oppdatert dato: 10.09.2017 - 01:29
Sist endret av: JoarKvanvik
Toggle menu