Carnival Kids

Norsk/engelsk rockeband tidlig ble spådd en strålende fremtid.

Det hele begynte da den norske halvdelen av bandet, Eric Molumby (Sola) og Andreas Westhagen (Elverum), flyttet til Liverpool for å studere ved "Paul McCartney"-skolen LIPA. Etter hvert møtte de likesinnede i Jethro Fox og John Stark, som førte til dannelsen av Carnival Kids. Firkløveren lager ekte og rå musikk, sjangemessig  karakterisert som eklektisk hardcore-influert rock. Molumby og Westhagen flyttet tilbake til Norge, uten at bandet ble oppløst av den grunn.De engelske medlemmene flyttet sammen i Liverpool og gruppen pendlet til hverandre den første perioden av karrieren. Det var først når bandet begynte å få oppmerksomhet gjennom NRK P3s Urørt for musikkåret 2013 at også Fox og Stark flyttet til Oslo for å satse på musikken i Norge 

Carnival Kids har spilt i London som support for Gallows og Trash Talk, samt på norske festivaler som Slottsfjell og Hove.De opptrådte også under Vans Warped – turneen i England. Bandet byr på kaotiske konserter, men beholder samtidig den samme tettheten de har i studio.

De debuterte med «Fear Of Nothing» i 2013, men det var med singel nr. to, «What To Do When Awake Within A Dream» at bandet nådde Urørt finalen i 2014.De vant ikke konkurransen, men deltagelsen og opptredenen under by:Larm 2014 ledet til platekontrakt med Warner Music Norway. Senere samme år slapp de sin første singel "Here They Have Guns" fra debutalbumet While The World Keeps Ending som ble sluppet i 2015 Her hadde de med seg .legendariske Bill Stevenson fra Black Flag i produsentstolen.   

Carnival Kids består av:

Eric Molumby (vokal)
Andreas Westhagen (trommer,vokal)
John Stark (bass,vokal) 
Jethro Fox (gitar,vokal)

Se også: Magazine Chin

Spotify: 
WiMP: 
Video: 
Carnival Kids
Etablert/født: 
2010
Aktive fra/til: 
2010
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 07.08.2014 - 09:28
Oppdatert dato: 10.02.2018 - 17:34
Sist endret av: JoarKvanvik
Diskografi: 

Carnival Kids

Carnival Kids

2011
Toggle menu