Primærfaner

Brage Knutsson Halsnes

Brage Halsnes

Sanger og låtskriver fra Tysvær.

Høsten 2006, 10 år gammel, startet Brage Halsnes som sangelev i Tysvær kulturskole . Med sin vakre og klokkerene guttestemme, ble han raskt en elev som fikk mange oppdrag og oppdtredener i lokalmiljøet. I ungdomsskolealder fikk han også etterhvert opplæring i pianospill i kulturskolen.

Sammen med Kjetil Djønne, en annen elev i Tysvær kulturskole og skolekamerat, har Brage hatt et utviklende samarbeid og de to guttene har gjort mange ting sammen. I 2012 deltok de som duo på Ungdommens Kulturmønstring sin landsfestivalen i Trondheim. (Brage var også deltaker på landsfestivalen i 2010). Et eksempel på samarbeidet mellom de to kan høres i den vedlagte låten "Klokker". Det er Brage som har skrevet låten, og som er vokalist på opptaket. Kjetil trakterer alle instrumentene.

Høsten 2012  ble Brage vært elev på MDD linjen ved Skeisvang vgs.i Haugesund. Her var han en aktiv elev, med deltagelse i mange konserter og oppsetninger. Våren 2013 hadde han hovedrollen som Melchior Gabor i musikalen "Spring Awakening" (Sheik/Sater).

Spotify: 
Video: 
Brage Knutsson Halsnes
Etablert/født: 
1996
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 29.05.2017 - 14:39
Oppdatert dato: 29.05.2017 - 14:39
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu