B.O.M.B (Back On My Bullshit)

Tidligere kjent som Slim-B & Horvei The Greatness + Rabalasset, nå gjenfødt som B.O.M.B (Back On My Bullshit).

Slim-B & Horvei The Greatness + Rabalasset/B.O.M.B har iløpet av kun kort tid rukket å bli et velkjent navn i Stavanger. Siden bandet ble til i 2010 har de rukket å vinne Zoom-konkurransen, opptrådt på Rått og Råde-festivalen, og i tillegg gjort en rekke andre spillejobber.

Bandet legger stor vekt på å levere engasjerende og imponerende live-opptredener, og slik har de både høstet lovord i pressen og opparbeidet seg et rykte som et heftig liveband som stadig tiltrekker seg flere fans. Sommeren 2012 valgte bandet å skifte navn til B.O.M.B, en forkortelse som stammer fra tittelen til en av bandets låter: «Back on my bullshit». Det var denne låta som for alvor fikk snøballen til å rulle da den ble brukt i en kortfilm/musikkvideo/promovideo for ekstremsportgruppen Midgetbase. Filmen vant også publikumsprisen under Stavanger Kortfilmfestival. Navnet har forøvrig også en symbolverdi i rap-sjargong hvor “bomb” ofte blir brukt til å betegne nye utgivelser, som i “Dropping bombs”.

Sentralt i det syv mann store bandet har vi Slim-B (Magnus Hartland Gramstad) og Horvei The Greatness (Rune Horvei). Til tross for deres musikalske bakgrunn i henholdsvis hiphop og industrirock, er de sammen er opphavet til tekst, vokal, beats og produksjon. Resten av bandmedlemmene kommer også fra vidt forskjellige sider av musikkmiljøet i Stavanger med hiphop, pop, rock, industri og elektronika i ryggsekken. Resultatet av dette blir til et unikt og variert lydbilde på live-opptredene.

Medlemmer:
Magnus "Slim-B" Hartland Gramstad
Rune Horvei "The Greatness"
Svein "Emphatic" Hafnor
Eilie Harboe
Håkon Landmark
Sondre Forsell
Steffen "WNDR" Wallace

Se også: Vaiping, Stavanger LowDown, Amy Sexton, Postwerk, Sound City

SoundCloud: 

b-o-m-b

Spotify: 
Video: 
Kilder: 
B.O.M.B (Back On My Bullshit)
Etablert/født: 
2010
Aktive fra/til: 
2010
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 26.08.2014 - 13:06
Oppdatert dato: 30.01.2018 - 07:30
Sist endret av: JoarKvanvik
Toggle menu